fbpx
APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS
AJÁNLATOT KÉREK

Akár most indítod a vállalkozásod, akár számos kommunikációs eszköz áll már rendelkezésedre az ügyfelek eléréséhez, egy mobil alkalmazás rendkívül hatékonyan tud támogatni céljaid megvalósításában azáltal, hogy az ügyfelek saját, személyes mobileszközükre töltik azt le. A márkaépítésben, imázs kialakításában, termékbevezetésben, targetálásban és számos területen innovatív és hatékony megoldást jelent egy mobil alkalmazás.

De nem csak a vállalkozás kommunikációjának kiváló eszköze, hanem a vásárlónak is segít gyorsan informálódni az óriási mennyiségű ajánlat között. Gondolj például arra, hogy egy potenciális vásárló a metrón utazva, két megálló között vásárol a mobiljáról. Ilyenkor nincs idő kulcsszavakra keresgélni. Az alkalmazás segítségével azonnal a termékkínálatot érheti el.


A személyes mobil app bevezetése többrétű folyamat, amelyen szakképzett és tapasztalt csapatunk végigkísér az egyéni igényeid feltárásától kezdődően a bevezetés, karbantartás és továbbfejlesztési feladatok végrehajtásáig.


Garantáljuk, hogy alkalmazásod eléri majd célcsoportodat!


Emellett egy mobil app fejleszthető natív vagy cross platformon is, ami azt jelenti, hogy eldöntheted, hogy Android, IOS vagy mindkét operációs rendszer felhasználói számára kívánsz appot létrehozni. Az igényfeltárás során részletes tájékoztatást adunk ezen lehetőségek részleteiről, hogy magabiztosan tudj dönteni.
Az applikáció további előnye lehet, hogy akár offline állapotban is elérhető, így nem akadályozza a felhasználót abban, hogy kedvére időzzön vele.

KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA!
ÍRD MEG NEKÜNK ELKÉPZELÉSED, EGYEZTESSÜNK!

Az üzenet küldése nem jár megrendelési kötelezettséggel!