fbpx
FACEBOOK KAMPÁNYOK
AJÁNLATOT KÉREK

Mi mindig két részre bontjuk Facebook kampányaink. Először is elkészítjük a Facebook oldalad tartalmát, grafikus által készített képekkel, rövid és hosszabb videókkal, logózott fotókkal és egy olyan tartalommal, mely a célhoz, a termékhez, szolgáltatáshoz és a cég arculatához is tökéletesen illeszkedik, amellett, hogy népszerüsíti a terméket, szolgáltatást. Olyan tartalmakat gyártunk, amely fenntartja a célcsoport érdeklődését, emellett pedig organikus eléréseket is generál. Testre szabjuk tehát nemcsak az oldalt, de a tartalmát is, és meghatározzuk a pontos célcsoportot hozzá (posztolás).

A hirdetéskezelés a Facebookon napi szinten változik. Mi egy, a Facebook által hitelesített ügynökség vagyunk. Nebehaj Vanda a cég vezetője kiemelt Facebook csoportvezető: folyamatos továbbképzéseken vesz részt, hogy minden információval napra kész legyen, emellett elsők között értesül az aktualitásokról, így ügynökségünk is hamar tud operálni bármilyen új helyzettel, felállással.

Fontos még kiemelnünk a Facebook csoportokat is a siker érdekében. Legtöbbször a márkáknak szüksége van egy, a márkát összehívó és összetartó csoportra. A csoport tagjai így a márka újdonságairól hamarabb értesülhetnek, különleges kedvezményekben részesülhetnek; ez nemcsak a lojalitást segíti kialakítani a márkával szemben, de egy erős kötődést is kialakít. A csoportok tehát hozzásegítenek a márka melletti erős elköteleződéshez, mi pedig ebben is tudunk segíteni.

KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA!
ÍRD MEG NEKÜNK ELKÉPZELÉSED, EGYEZTESSÜNK!

Az üzenet küldése nem jár megrendelési kötelezettséggel!

11 + 6 =