fbpx
GOOGLE HIRDETÉSEK
AJÁNLATOT KÉREK

A Google Ads rengeteget változott az évek során és folyamatosan változik napjainkban is.

A kampánymenedzsereink képzett Google szakértők, akik a Google központtal együttműködve segítik azt, hogy a kampányok minél nagyobb bevételt hozzanak, legyen szó pl. Display, Shopping vagy éppen Remarketing kampányról. Célunk, hogy a célközönség számára minél gyorsabban és hatékonyabban eljuttassuk a terméket, még népszerűbbé téve azt közben. A Google Ads már nemcsak a figyelemfelkeltésre épít; egy olyan eszközzé vált, amely a már meglévő érdeklődést használja fel, ezért fontos, hogy nagyon pontosan állítsuk be a kulcsszavait. Semmiképpen nem javasoljuk, hogy az ügyfél eme hirdetéseket, beállításokat maga kezelje, ugyanis a felügyeletük szaktudást igényel és rendkívül időigényes a beállítások napi ellenőrzése is, azonban feltétlenül szükséges.

A Shopping, Remarketing, kereső kampányok stb. mind egységben kell, hogy működjenek és a megfelelő hatékonysággal – a magyarok 95%-a a Google-ban keres, éppen ezért nagyon fontos a kampányok hibátlan működése. A hirdetésekhez a szövegeket és a grafikai munkát is elvégezzük igény szerint.

A Google Adshez hozzátartozik a Youtube is, hisz sokszor egy kisvideó hatékonyabb, mint bármilyen hirdetés, különösen, ha releváns videók előtt helyezkedik el, ezért is fontosak a pontos beállítások. 

Kerülj velünk a lista tetejére – célunk, hogy minél több ügyfelet szerezzünk neked és beindítsuk a vállalkozásod!

KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA!
ÍRD MEG NEKÜNK ELKÉPZELÉSED, EGYEZTESSÜNK!

Az üzenet küldése nem jár megrendelési kötelezettséggel!

15 + 15 =