fbpx

Pontrendszer

HŰSÉGPROGRAM

Van egy WordPress alapú a webshopod, és szeretnéd csúcsformába hozni? Nyereményjátékokkal, új ötletekkel és a hűségpontrendszerrel felpörgetheted!

Legyen neked is hűségprogramod!

DE MIÉRT IS JÓ NEKED A HŰSÉGPROGRAMUNK?

2021-ben amelyik cégnek még nincs hűségprogramja az jelentős bevételtől esik el.
Mi komplex 
megoldást tudunk kínálni woocommerce webshopoknak és boltoknak egyarántEgyetlen rendszer, egyetlen felület és vásárlóidat automatizáltan jutalmazhatod hűségpontokkal, kuponokkal, ajándékokkal. Nincsenek kőbe vésett szabályok. A saját cégedre szabott hűségprogram szabályzatod lehet. Te döntöd el, hogy kinek, mikor és miért járjon hűségpont és mire lehessen azt felhasználni.
Még egy alap hűségpont felíró és beváltó rendszer is sokkal több előnyt jelent a vállalkozásodnak, mint ha nem alkalmaznál semmit.
A mi megoldásunkat választva viszont kampánytémák széles palettáját fogod tudni használni és így vásárlóidat játékosítva megtartani, a bevételeidet könnyedén növelni a profitod felesleges árakciózás mentes gyilkolásával.

A LEGJOBB MEGOLDÁS

 

Kuponnapok, mely azt jelenti, hogy adott napokra fix kuponokat töltünk fel a törzsvásárlók felületére, amiket csak bejelentkezés után látnak.
Automatikus szülinapi kupon, amihez mindössze a hónapot és a napot elég elérni.
Automatikus névnapi kupon, amihez elkérjük a hónapot és a napot, illetve hogy az illető mikor ünnepli.
E-mailben kiküldött ajánlásért + pontok/ kupon járnak.
Hírlevél feliratkozásért + pont. Ehhez az első hírlevélben kattintani kell egy linkre, hogy jóváíródjon,
Szerencsekerék: Ha regisztrált törzsvásárló vagy, és belépsz a felületre, akkor naponta egyszer pörgethetsz és pontokat, kuponokat nyerhetsz a kampány ideje alatt.
Minden elköltött 1000 Ft után egy sorsjegy jár, mellyel pontokat, kedvezménykupont vagy terméket lehet nyerni.

Csoportos ajánlat: csak ha regisztrál az akcióra minimum x-fő, akkor él az ajánlat. Például: 50% kedvezményt adunk valamire, de csak akkor, ha 100 fő regisztrál, hogy érdekli az ajánlat. Emiatt elkezdik meghívni a barátaikat, hogy ők is regisztráljanak.

Időzített ajánlat, mint pl. Black Friday akciók. Előre beharangozható, hogy mikor jelenik meg az ajánlat, emiatt egy visszaszámláló ketyeg, és amikor lejár, akkor megjelenik az ajánlat, plusz a kupon hozzá. Itt szintén egy időzítő óra van, hogy mikor ér véget az akció.

Duplázó napok: Vásárolj ezen a napon és dupla hűségpontot írunk jóvá a vásárlásaid után!

Prémium pont: Költs el egy hónap alatt összesen (nem kell egyszerre) 20000 Forintot és +1000 hűségpontot írunk jóvá neked.

Gyűjtsd a matricákat! Minden elköltött 1000 Ft után egy e-matrica jár. Ha összegyűjtötted az összeset, akkor megkaphatod üzletünk plüssmackóját 5000 Ft helyett 500 Ft-ért!

KATTINTS A KÉPRE

ÉS NÉZD MEG HOGY MŰKÖDIK!

⬇︎

RENDELD MEG MÉG MA PONTRENDSZERÜNKET!
ÍRJ NEKÜNK!

7 + 9 =