fbpx

A marketingstratégiák és megjelenési lehetőségek rengeteget változtak az elmúlt években. Rohamtempóban érkeznek az újdonságok, a fejlesztések, minden szolgáltató a Google-től kezdve a Facebookon át a Youtube-ig mind megpróbálják még színesebbé-szagosabbá tenni az opciókat, ahogy a felhasználók megjelenhetnek platformjaikon.

A 2020-as év egyik legérdekesebb vizuális innovációja eddig az online terek megjelenítésében, talán a sötét mód. Már számtalan közösségi médiaplatformon megtalálható, a szemnek kímélőbb hatást nyújt az éles, fehér színek eltűnése, azonban ez az oldalak színösszeállítására, grafikus megjelenésére is hatással van. Másképpen rendezkedünk be egy fehér és másképpen egy fekete térbe; ám mégis hogyan, mivel teremthetjük meg az uniót?

A választ a minimalista, letisztult megjelenésben kell keresnünk és a vizuális kontentekben. A shopping és a lapozható hirdetések olyan plusz tartalmakat jelentenek, pusztán már csak azért is, mert a vevő látja, mivel van dolga, hogy mindenképp oda kell rájuk figyelnünk. A sok kép élesen kiemelkedik a fekete térből. Ezekkel érdemes élni, minél több színben harmonizáló képet felhasználni és nem megijedni némi izgalmas tipográfia használatától sem, ami szintén egyre nagyobb teret hódít magának egyedi, feliratos logóival, melyek felkeltik az emberek figyelmét.

Egy frappáns, letisztult logó megléte ugyanolyan fontos, hisz hozzátartozik a vizuális megjelenítéshez és a vásárlók, látogatók ezzel fogják azonosítani a márkánk. Sokan mostanában a körformát preferálják a logók esetében, mely legtöbbször valóban mutatós végeredményt biztosít.

Ha kicsit bizonytalan vagy oldalad vagy tartalmaid megjelenítésében, ne félj segítséget kérni tőlünk! Keress minket itt: https://mazuri.hu/ .