fbpx

Sokan gondolkodnak blogok indításán és legalább az egyharmaduknak ezzel a gondolattal párhuzamosan eszébe jut ez is: De már annyi blog van így is az interneten!

Azonban az internetnek szerencsére nincsenek határai, a blogok száma sincs limitálva, éppen ezért csak rajtunk múlik, hogy oldalunk mennyire lesz sikeres. De miért is fontos egy blog, főleg egy céges blog indítása?

Első és legfontosabb dolog, hogy sokkal gördülékenyebbé teszi a kommunikációt és az információáramlást, hogyha kapcsoltba lépsz az ügyfélkörrel, írsz nekik, írsz értük, folyamatosan releváns információkkal látod el őket.

Másodsorban egy céges blog megalapozza valamilyen szinten a marketingstratégiádat is. Ha mindig friss, éppen forró témához fordulsz, vállalkozásod témáján belül, és arról írsz, előbb-utóbb megjelennek az organikus elérések a bejegyzések aktualitása miatt. Továbbá a blog, ami emberek kérdéseire válaszol, problémáira nyújt megoldást és még a te munkádhoz is köthető, jó brand– és státuszépítő is egyben.

Végül, de nem utolsó sorban fontos a rendszeresség, a pontosság és a releváns, minőségi bejegyzések, melyek nagyban hozzájárulnak majd céges blogod sikeréhez.

Ha a téma felkeltette az érdeklődésed, de fogalmad sincs, hogy fuss neki a blogolásnak, akkor itt az idő kapcsolatba lépned velünk: https://mazuri.hu/