fbpx

Az első globális, marketingszakemberek számára szervezett eseményével a TikTok meg akarja mutatni a márkáknak és a marketingszakembereknek, mennyire életképes platform a hirdetésekhez. A növekvő használati szintek és az iparági bizalom ellenére a közösségi alkalmazásnak nehézségei akadtak a marketingszakemberek meggyőzésében arról, hogy biztonságos márkakörnyezet, részben a hirdetések mellett megjelenő, életkornak nem megfelelő anyagok, valamint az influenzabotrányok miatt. A TikTok ezen problémák megoldásán dolgozva átirányíthatja a figyelmet arra, hogy az influencermarketing hogyan ösztönözheti a fogyasztók kiadásait.

A TikTok World bejelentett funkciói között szerepel a Global Alliance for Responsible Media (GARM) márkabiztonsági és alkalmassági keretrendszeréhez igazított készletszűrő. A szűrő segítségével a hirdetők jobban szabályozhatják, hogy a platformon hol jelennek meg hirdetéseik. Az Integral Ad Science (IAS), az OpenSlate és a Zefr vállalatokkal közösen tervezett egyéb biztonsági megoldások is arra törekszenek, hogy segítsenek a márkáknak a relevánsabb tartalom közelében elhelyezni hirdetéseiket.

A hirdetésmérés fejlesztései tovább növelhetik a marketingesek bizalmát az alkalmazás iránt. A TikTok bejelentette partnerségét a DoubleVerify szoftverplatformmal, hogy a hirdetők számára kampány láthatóságot biztosítson, az alkalmazás hasonló kapcsolatára építve az Oracle Moat-jával. Annak megértése, hogy az elkötelezettség hogyan vezet a fogyasztói vásárláshoz, még mindig olyan terület, ahol a digitális aktivációk elmaradnak az offlinehoz képest, és különösen a TikToknak kell azon dolgoznia, hogy legyőzze a márkákat a hosszú távú befolyásoló marketinggel.

A TikTok kifejlesztette új, alkalmazáson belüli vásárlási termékét is. Az első és harmadik féltől származó integrációval a márkák eldönthetik, hogy milyen mértékben kívánják ellenőrizni a kereskedői élményt. A jelenlegi harmadik felek partnerei közé tartozik a Shopify, a Square, az Ecwid és a PrestaShop, amelyek hamarosan megjelennek. A platform kétféle interaktív hirdetést is megismételt, amelyek a márkák számára elérhetők lesznek – gyűjtőhirdetések és dinamikus kirakathirdetések (korábban dinamikus termékhirdetések).

Ez utóbbi bejelentések a platform közelmúltbeli erőfeszítéseit követik az e-kereskedelmi képességek fokozása érdekében. A TikTok augusztusban a Publicisszal együttműködve különleges előnyöket biztosított az ügynökségcsoport ügyfeleinek, például a közelgő termékek tesztelésére és egy inkubátorprogramban való részvételre. Az ilyen felajánlások a TikTok azon tervének részét képezik, amelynek célja, hogy a kizárólag Z generációs fogyasztókon túl kiterjessze az alkalmazásban hirdető márkák körét.

Forrás: https://www.marketingdive.com/news/tiktok-entices-advertisers-with-new-brand-safety-ad-measurement-and-commer/607352/?fbclid=IwAR3fpZ1IKeJLatPlImOAabk5EEcG8vX5TGmvv7r3Kk_sMTvabBFr02aNfsE