fbpx

A Facebook ismét egy újítással rukkolt elő, egyelőre csak az amerikai felhasználók körében ugyan, mely a Facebook Wi-Fi névre hallgat.

A Facebook Wi-Fi révén olyan funkciókhoz férhetsz hozzá, amelyek segítenek több látogatót szerezni a vállalkozásod számára, alig mindössze húsz perc alatt. A beállítás egyszerű és nincs szükség technikai ismeretekre sem hozzá. Minden hónapban emberek milliói keresnek Wi-Fi-hálózatot a Facebookon keresztül; ez az új funkció segíthet nekik felfedezni a hozzád hasonló vállalkozásokat, te pedig több emberrel veheted fel a kapcsolatot. A Facebook Wi-Fi használata esetén a látogatóidnak többé nem kell elkérniük a Wi-Fi jelszót tőled vagy munkatársaidtól, ügyfeleidtől. A vendégeknek az internetkapcsolathoz be kell lépniük a Facebookra, és be kell jelentkezniük vállalkozásodnál. Emellett azt is korlátozhatod, hogy mennyi ideig használhatják az ügyfelek a Wi-Fi-hálózatot az egyes bejelentkezések során.

De hogyan csináld?

Először is szükséged lesz egy üzleti oldalra a Facebookon, amelynek fizikai címét szerepeltetni kell az oldal adatai között. Emellett adminisztrátornak is kell lenned a vállalkozásod oldalán. Ha van Facebook Wi-Fi-kompatibilis útválasztód, alig húsz perc alatt magad is elvégezheted a beállítást, vagy egy helyi technikus segítségét is kérheted.

Az első lépés, hogy engedélyezd a Facebook Wi-Fit az útválasztó beállításaiban, majd kapcsold hozzá a Facebook-oldaladat a Facebook Wi-Fihez, és add meg a beállításokat.

Ellenőrizd, hogy a Facebook Wi-Fi engedélyezve van-e, ehhez csatlakozz újra a Wi-Fi-hálózathoz. Ha engedélyezve van, megjelenik egy párbeszédpanel, amely arra kér, hogy csatlakozz a Wi-Fihez úgy, hogy bejelentkezel a Facebook-oldaladra, és megadod helyszínként az oldaladat.

És kész is vagy!

A funkció még elég új, de remélhetőleg az USA-ban aratott sikere után hozzánk is mihamarabb eljut az innováció, amivel organikusan fellendíthetjük már meglévő oldalaink forgalmát, látogatottságát és növelhetjük népszerűségük. Hisz mi lehetne jobb reklám az ingyen Wi-Finél?

Forrás: https://www.facebook.com/facebook-wifi