fbpx

Te feltetted már a kérdést, mit szeretnél elérni vállalkozásoddal 2022-ben?

Ha még magad sem tudod, merre indulnál el, akkor van egy jó hírünk, ugyanis idén végre ismét személyesen találkozhatunk a IX. Magyar Marketing Fesztiválon, amely egy igazi üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, a marketing döntéshozóinak és a vállalkozóknak.

Az idei év fő témája a kérdés; merre tovább? A választ több, mint harminc szakmai előadással segít a Fesztivál megismerni, amellett, hogy bemutatja a legújabb trendeket, változásokat és újításokat, amivel nemcsak frissen tarthatjuk tartalmainkat, de teljesítményünk is optimalizálhatjuk.

A Mazuri Marketing előadója idén Nebehaj Vanda, aki esettanulmányokon keresztül mutatja be, milyen eszközök alkalmasak arra, hogy egy vállalat “sikeressé kommunikálja” magát. Mi az, ami már nem működik, és minek nőtt a hatékonysága döbbenetes mértékben? Milyen kihívással kell szembenéznük 2022-ben, ha el akarjuk érni üzenetünkkel a célcsoportunkat? Mik a valódi akadályok, és hogyan hidalhatóak át. Gyakorlati példákkal illusztrálva mutatja be az 5+1 tartalommarketing hibát, ami miatt a Te céged még nem piacvezető, de megmutatja a megoldást is.

A szakmai előadásokon túl több, mint ötven stand vesz részt idén a szakkiállításon, amely nemcsak más ajánlatok megismeréséhez jó, hanem a kapcsolatépítésre is.

Ha fejlődni akarsz, ellesni a nagyok trükkjeit és sikeressé tenni a 2022-es éved, akkor téged is vár a Marketing Fesztivál és a Mazuri Marketing csapata. Rendhagyó, gyakorlati tapasztalatokra épülő előadásunk mellett különleges, személyre szabott ajánlatokkal és meglepetésekkel is kedveskedünk majd nektek – várunk szeretettel mindenkit.