fbpx

A Mazuri csapata részt vett a Google által szervezett webináriumon, melynek keretein belül az Ads Editorral kapcsolatban mélyíthettük el tudásunkat!

A fent említett program a Google Ads hírdetések kezelésére szolgáló offline program. Fontos, hogy használat előtt frissítsünk és olvassuk be az online változtatásokat!

Az Ads Editorban az összes kampányt, hirdetéscsoportot, valamint szöveget láthatjuk, ezzel is megkönnyítve a munkánkat. Remarketing listákat csak online felületen tudunk létrehozni, de a már létrehozott listákat használhatjuk a kampányainkban célzásra.

Tökéletes eszközként szolgál tömeges feltöltésekre, változtatásokra, illetve export-import készítésére is. Lehetővé teszi, hogy fiókok között is egyszerűen másolhassunk.

A parancsok ugyanúgy alkalmazhatók, mint egy fájlkezelőben – ctrl c, ctrl v stb. A szövegekben egyszerre tudunk egy változást kicserélni, legyen szó például a termékünk/szolgáltatásunk áráról.

Több változtatás esetén vágólapról másolt elemeket is beilleszthetünk, ilyenkor viszont fontos, hogy elnevezzük az oszlopokat, így a rendszer automatikusan felismeri, hogy mit szeretnénk bemásolni. Megadhatjuk azt is, hogy a kampányon belül melyik hirdetéscsoportjába illessze be a rendszer. Amennyiben a beillesztett adatokat már tartalmazza, akkor azokat azonnal felismeri.

Nem tudod hogyan hirdess? Túl bonyolultnak tűnik a hirdetéskezelés? Nincs időd már ezzel is foglalkozni? Nálunk jó kezekben leszel! Bízd ránk vállalkozásod hirdetéseit! Keress minket bizalommal!