fbpx

A videó a marketing új császára! A Mazuri mostantól videós tartalomgyártási szolgáltatással is bővítette palettáját, hogy segítsen vállalkozásodat a következő szintre emelni.

A videós tartalmak egyre fontosabbá váltak a marketingben, és mára elengedhetetlen eszköze lett a sikeres online marketingstratégia kidolgozásában. Ennek oka, hogy ezen tartalmak rendkívül hatékonyak a célközönség bevonzásában, a márkaismertség növelésében és a konverziók ösztönzésében. Legyen szó short vertical form, TikTok vagy Reels videókról, a tartalomgyártás ezen formája sikeres befektetés-megtérülő módja annak, hogy felkeltsd a célközönséged figyelmét, és elmeséld a márkaneved történetét.

Miért válaszd a Mazurit?

Szakértő csapatunk és profi videós stábunk mélyreható platformismerettel és kreatív ötletekkel varázsol lenyűgöző tartalmakat!

Egyedi stratégia alapján dolgozunk, hiszen minden márka egyedi. Biztos lehetsz benne, hogy videóink márkahűek és abszolút a céged profiljára lesznek szabva!

Teljeskörű szolgáltatás nyújtunk: a koncepciótervezéstől a forgatáson át a szerkesztésig mindent elvégzünk, hogy te csak a sikert élvezhesd!

Hatékony kampányokat tervezünk: a videós tartalmak mellett a kampányok lebonyolítását is vállaljuk a célzástól a mérésen át az optimalizálásig.

Varázsoljunk együtt a TikTokon!

A TikTok a leggyorsabban fejlődő platform, ahol a lenyűgöző videók sikereket érhetnek el. A Mazuri csapata otthonosan mozog a TikTok birodalmában, és varázslatos tartalmakkal ragadja meg a célközönséged figyelmét.

Csomagajánlataink:

MINI
260.700 Ft
STARTER
434.500 Ft
ELEVATOR
566.500 Ft
ULTIMATE
984.500 Ft
5 db videó/reklámfilm10 db videó/reklámfilm15 db videó/reklámfilm30 db videó/reklámfilm

Minden csomagunk tartalmaz stratégia készítést, piaci pozicionálás elemzést, versenytárs analízist. A sikeres videós kampány érdekében elvégezzük a tartalom tervezést, a szövegírást. Gondoskodunk a szereplők és/vagy színészek válogatásáról és koordinálásról. Természetesen igénybe vehetsz marketing tanácsadást is! Hogy ne legyen gondod erre sem, létrehozzuk azon csatornáidat, ahol a kampányod futni fog, elkészítjük a stratégiai és a posztolási ütemtervet. Menedzseljük a hirdetést, gondoskodunk optimalizálásról is. Felkutatjuk a legjobb hashtag-eket és kulcsszavakat, kezeljük a tartalmak alatti kommenteket és elkészítjük statisztikákat is. Automatizált SaleRaiser rendszerünkkel kézben tarthatod az ügyfélszerző-, ügyfélkezelő folyamatokat, a CRM rendszer segítségével koordinálhatod a marketinget.

Ne feledd:

A siker kulcsa a folyamatos kommunikáció. Oszd meg velünk elképzeléseidet, és mi konverzió ösztönző stratégiát építünk köréjük! A siker a következetes tartalomgyártásban rejlik. Bízd ránk a varázslást, és mi gondoskodunk róla, hogy a márkád folyamatosan ragyogjon a TikTokon is!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!