fbpx

Gondoltad volna?🤔

Ma arra világítunk rá, hogyan lehet a marketing automatizációs technológiák alkalmazásával radikálisan növelni a webshopod vagy márkád hatékonyságát és jövedelmezőségét.

A marketing automatizáció jelentősége

Képzeld csak el, hogy minden marketingtevékenységed központilag, egyetlen platformról irányítható. Az e-mailek küldésétől a hirdetések optimalizálásán át, a látogatói adatok elemzéséig minden egy helyen elérhető. Ez nem csak időt és erőforrást spórol meg neked, hanem minden egyes vásárlónak különleges, személyre szabott figyelmet biztosít.

A Mazuri Marketing által kínált szolgáltatások

  • Integrált hirdetéskezelés

Egyszerűsítsd a kampányaid kezelését egy átfogó platformon.

  • Célzott email marketing:

Küldj releváns, személyre szabott üzeneteket, amelyek ténylegesen megszólítják a célközönséget.

  • SMS és Pop-up értesítések:

Kínálj exkluzív ajánlatokat csak azoknak, akik ezt elvárják, maximalizálva ezzel az érdeklődés és elköteleződés mértékét.

  • Mélyreható felhasználói elemzés:

Nyújts pontos, adatvezérelt betekintést a látogatók preferenciáiba, hogy a lehető leginkább releváns tartalmakat biztosíthasd.

Sikertörténetek az éles gyakorlatból

TopLine: Ez a romániai e-commerce cég átformálta email marketing stratégiáját, melynek köszönhetően az email megnyitási rátájuk 40,3%-ra emelkedett.

Ventidue.ro: Egy stílusos divat- és kiegészítőket kínáló webáruház, mely szintén az automatizált marketinget választotta, és látványos javulást ért el: a megnyitási rátájuk 78%-kal, míg a kattintási rátájuk 228%-kal nőtt.

Reform élelmiszereket árusító webshop: Itt a megnyitási arány 320%-kal nőtt 24,2%-ra, a kattintási arány 427%-kal 8,3%-ra emelkedett, és a konverziós ráta tartósan 20% fölé ugrott.

Miért érdemes minket választani?

Csatlakozz hozzánk, és az első hírlevél költségeit mi álljuk! Fedezd fel, hogyan segíthetünk neked jelentősen megnövelni a bevételt a marketing automatizáció révén.

Ha kérdésed van, vagy többet szeretnél megtudni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!